Anhörige Alejandro

Alejandro besökte sin mor som heter Fernanda via en Giraff som befinner sig i hennes hem i Spanien. Detta hände samma dag som hon fick besök av hennes son Frisco. Medan de pratade ringde telefonen. Fernanda svarade och det var Isabela i telefonen. Isabela är Fernandas dotter. Alejandros och Friscos syster. Hon ringde för att höra hur hennes mor mår. Fernanda sa till henne “Jag mår bra och just nu är Alejandro och Frisco på besök och hälsar på mig.”

Vid det ögonblicket insåg Alejandro att han genom Giraff kunde vara hemma hos henne när hans mor kände oro. Hon kunde inte se skillnaden mellan Alejandros virtuella besök och hans broders fysiska besök. Det var ett speciellt ögonblick när han insåg hur Giraff hade bidragit till att föra samman familjen, vilket gjort stor nytta för hans mor.

_________________________________________________________________

Har du en personlig berättelse om hur Giraff kan sammanföra människor, öka förtroendet eller hjälpa till att ge en bättre livskvalitet för dem som bor självständigt hemma? Låt oss veta! (Vi kommer att ändra namn och uppgifter för att skydda dina sekretesser.)