För vårdgivare

Tänk dig…

…ett verktyg som gör att du kan spendera mer tid med dina vårdtagare, och därmed skapa ännu bättre relationer. Tänk dig att du skulle kunna göra korta ”blixtvisiter” mellan dina övriga möten, och spendera lite mer tid med en vårdtagare istället för att alltid behöva vara på språng, på väg mot nästa hembesök. Tänk dig sedan att detta skulle göra dig ännu mer värdefull i vården än du redan är. Du skulle kunna göra ännu större skillnad. Kanske så stor skillnad att vårdtagaren faktiskt skulle kunna fortsätta bo hemma, självständigt, lite längre.

Med Giraff kan du utnyttja tiden mellan mötena på ett bättre, mer effektivt sätt. Har du en kvart över? Då kan du besöka en vårdtagare på andra sidan stan! Allt du behöver är en dator och en internetanslutning.

Giraff ersätter inte dig – tvärtom, den är en förlängning av dig. En förlängning som gör dig ännu mer värdefull för både din vårdorganisation och dina klienter.

Förbättra dina vårdtagares livskvalitet

Hjälp dina vårdgivare att bli mer effektiva! Låt vårdtagarens familj och vänner vara med och dela på ansvaret – det gör de mer än gärna. Upprätthåll förtroendet, så kan vårdtagaren bo kvar i sitt eget hem längre – tryggt, självständigt och med livskvalitet.

I en tid då budgeten för vård och omsorg är mer ansträngd än någonsin, kan Giraff både spara in på kostnader och samtidigt hjälpa pensionärer att bo kvar längre i sina egna hem. Såväl en allt större kunskapsbas, grundad i forskning, som ekonomiska modeller visar tydligt att Giraff kan öka effektiviteten i vården och samtidigt minska kostnader. Det är inte ofta man hittar en sådan ”Win-Win situation” i dagens tuffa ekonomiska klimat.

När en vårdtagare till slut behöver omsorg på heltid, och måste flyttas till ett vårdboende, ökar ofta känslan av isolation och ensamhet – vilket i sin tur brukar leda till en försämring av det allmänna hälsotillståndet. Med Giraff vid både tillfälliga och permanenta vårdboenden, blir steget inte lika dramatiskt. Familj och vänner kan ju fortsätta att träffa sina nära och kära så ofta de vill. Och det kan göra hela skillnaden.